top of page
Gavekort J&K Barber Shop og Beauty

Enkelt å gjøre – hyggelig å få!

Med gavekort fra oss kan du gi vekk herlige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlinger.
Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkt hos oss. Gavekortet kan sjølvsagt brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkt, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir vert sett pris på uansett.
Gavekortet vil være gyldig i 365 dager fra kjøpsdato.
JK Barber Shop.png
JK Beauty Salon.png
Bestill gavekort
Leveringsmetode:
Dersom du har valgt at vi skal sende kortet i posten, Ønsker du at gavekortet skal pakkes inn i kortholder og hvit konvolutt?
Takk for din bestilling. Vi vil snart kontakte deg for å fullføre bestillingen.

Vilkår og betingelser

  • Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel i alle J&K Barber Shop’s og Beauty Salongene.

  • Gavekortet er gyldig i henhold til gyldighetstid merket på kortet. Gjenværende beløp blir slettet etter dette.

  • Saldo på gavekortet kan sjekkes ved å kontakte oss.

  • J&K forbeholder seg retten til å nekte betaling med gavekort som er endret, manipulert, duplisert eller på annen måte skadet.

  • J&K forbeholder seg retten til enhver tid å endre vilkårene for gavekort og iverksette nødvendige tiltak, herunder heving av gavekortet, dersom vi mener at en slik handling er nødvendig. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter.

  • Gavekortet kan ikke innløses i kontanter. Hvis et kjøp betalt med gavekortet blir kansellert vil beløpet tilbakebetales til det gavekortet som kjøpet ble betalt med.

bottom of page