Hudstramming

Det finnes i dag en jungel av tilbud innen produkter og behandlinger som lover mye. De fleste av oss mangler forutsetninger for å skjønne alle de fine ordene og løftene. Det meste av det som gjøres av forskjellige hudbehandlinger kommer inn under  «skin resurfacing». Finere overflateproblemer som fine rynker, pigmentflekker, fine blodårer, porer, glød osv.  behandles.

Å stramme opp slapp hud krever mer. Ved slapp hud har alt seget i forhold til underlaget og en overflatebehandling vil ikke være i stand til å  løfte huden igjen.  

Huden aldres ikke alltid i takt med sjelen, den ser noen ganger eldre ut enn man føler seg. Da kan hudstramming være et svært godt virkemiddel for dem som ikke ønsker et kirurgisk inngrep.

Du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart, og det er ingen spesielle tiltak du må gjøre. Huden kan virke litt øm straks etter behandlingen, men all rødhet bør forsvinne i løpet av noen få timer.

Det kreves ingen avholdenhet fra trening ved denne typen behandling. Ultralydenergi har i over 50 år vært brukt innen medisin, og generelt akseptert som trygg. Kliniske studier har bevist sikkerheten av også dette nyeste bruksområdet.