top of page

Vi ønsker deg og dine en riktig God Jul og et godt nytt år 

I snart 2 år har vi alle levd i en verden helt annerledes enn den vi er vant til, en verden med en pandemi som har gitt oss nye utfordringer å håndtere og leve etter. Hverdagen vår har blitt mer begrenset, digitalisert og vi har ikke klart å møte våre nærmeste.

 

Nå som det er Jul, vil vi benytte anledningen til å takke for ditt bidrag i denne tiden. Pandemi eller ikke, det vil alltid være behov for å forstå hverandre og at du velger å komme til oss og ta en behandling hos oss til tross for disse utfordrende forhold, sier mye om deg som medmenneske.

 

 Vi i J&K Barber Shop og Beauty Salon takker for at du besøkte en av våre salonger i 2021

Nå gleder vi oss til et nytt og spennende år, og du er hjertelig velkommen i 2022 også.

I den anledningen ønsker vi å gi deg 20% rabatt på din neste bestilling i www.j-kshop.no ved bruk av rabatkoden sammeni2022. tilbudet gjelder frem til 31.01.2022 og kun på produkter fra nettbutikken

 

Julehilsen

J&K Barber Shop og Beauty Salon

Du mottar kampanje-sms fra J&K Barber Shop og Beauty Salon fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker inn på din side i timebestillingen. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende oss en e-post.

bottom of page