To gode grunner til å unne seg en massasje

Tenk hvor deilig det hadde vært med en massasje. En massasje som gir deg litt velfortjent alenetid og total avslapning.  

 

Dessverre blir det ofte bare med tanken, for det er jo kanskje ikke en behagelig massasje som står først på prioriteringslisten – selv om du vet du trenger det og har tenkt på det lenge. Derfor har vi funnet to veldig gode grunner til å unne seg en massasje i dag.

1. Du fortjerner det

Har du vært ekstra flink på jobb, trening, fått en god karakter eller bare trenger litt alenetid? Da burde du også få en belønning for å “keep up the good work”! Etter en stressende og anstrengende periode kan en massasje bidra til å løsne opp spenningene dette har skapt i kroppen din slik at du er klar til å ta fatt på ditt neste mål!

Det trenger jo heller ikke å være en spesiell anledning. Litt luksus i hverdagen har alle godt av i blant. Som sagt; du fortjener det – uansett.

2. Økt velvære

De utallige formene for massasje har alle ulike helsefordeler. Felles for de fleste, er at de skal bidra til å redusere stress, løse opp spenninger i kroppen og øke blodsirkulasjonen. Her gjelder det bare å finne den typen som passer best for deg.

 

Trener du mye kan en idrettsmassasje gjøre underverker. Ønsker du å stresse helt ned rett og slett gå for en klassisk massasje. 

Klassisk massasje

Klassisk massasje, eller også kalt svensk massasje er som navnet tilsier – en klassisk massasje for hele kroppen. Her tilpasses behandlingen mye etter kundens behov. Terapeuten bruker ulike teknikker og trykk for å løsne opp spenninger i kroppen og redusere muskelknuter. Andre positive effekter er mindre stress og bedre utrensing av avfallsstoffer i kroppen. Dette er derfor en behandling for deg som ønsker en mer dyptgående massasje over hele kroppen.