J&K Beauty Salon 

I J&K Beauty Salon er vi nådeløst opptatt av kvalitet, og alle våre behandlingterapeuter er fag utdannede og sertifiserte. Vi ønsker at du som kunde skal føle at du blir tatt godt vare på og får den service og behandling som er forventet.

Vi velger kun produkter fra ledende leverandører på markedet. Produktene holder høyeste kvalitet, og sikrer at du som kunde kan forvente deg det aller beste. 

Alle som er tilknyttet J&K Beauty Salon har en genuin interesse for yrket, og holder seg oppdatert på nyhetene, trender og produkter. Dette gjør at du som kunde alltid kan være trygg på at din behandler bruker produkter som er ment for sitt formål, og at han/hun er fagutdannet og sertifisert.

Kom en tur innom oss dersom du har spørsmål vedr våre behandlinger, eller ønsker en time for deg selv eller en god venn.

JANA HANSEN

Jana har startet salongen i 2014 og er utdannet negldesigner, vippeteknikker og hårdfjerningspesialist. i tillegg til at hun er resepsjonisten i salongen 

MARTINA ADEYEYE

Mertina har startet å jobbe i salongen i 2015 og er utdannet som vippeteknikker. Jobber med vipper og bryn og er spesialist med napping med trå 

SONA

Sona har startet å jobbe i salongen i 2016 og er utdannet som negldesigner. Hun er rå når det gjelder negler.

MONIREH 

Monireh har startet å jobbe i salongen i 2017 og er utdannet permanent MakeUp. Jobber med Microblading og øyenbrynstyling.

Svein.jpg

Svein Morten Aune

Svein var ferdig utdannet sykepleier i 1997. Han jobbet 11 år på sykehus før han i 2009 begynte i Vanitas klinikken.