Restylanebehanding | Åsenveien 3 | JK Beauty Salon Ski

Dermapen; Avansert Micro-needling

Dermapen er en nyhet innen anti-age behandling, og som øker hudens kollagenproduksjon. Behandlingen er så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Dette er en behandling for deg som ønsker en hudforyngelse uten kirurgi!

Les mer .... 

J&K Beauty Salon samarbeider med Vanit AS. Klinisk spesialist og kosmetisk sykepleier Svein Morten Aune kommer til vår klinikk annenhver uke for å utføre injeksjonsbehandlinger. Med fartstid fra 2009 og spesialisering innen feltet, innehar han tittelen Trained Restyane Master, det høyeste kompetansenivået en restylanebehandler kan ha i Norge.

Svein Morten tilpasser sine behandlinger til den enkeltes behov, avklarer hvilke forventninger kunden har og hvilke resultater som er realistisk at den enkelte kan oppnå. Trygghet, kunnskap og etiske rammer er viktige for oss alle, og å gi god service. Svein Morten følger opp den enkelte kunde nøye, og som ny kunde setter vi alltid opp en time for kontroll. Vi har kort responstid i tilfelle kunden har behov for å snakke med oss etter en behandling.

Ta gjerne kontakt med oss i J&K Beauty Salon for en uforpliktende samtale vedrørende de ulike behandlinger som vi kan tilby.

1/1